Svaneke Kuren - ny figur med et nyt mindset
Design uden navn
Svaneke Kuren (2)

Svaneke Kuren-ny figur med et nyt mindsetVægtproblemer : overspisning af eks. mad / slik / søde sager

Har du tendens til at overspise og kan ikke lade være, og selvom du har været på alverdens slankekure og "lige fedt hjælper det", så er der som regel altid en årsag til at du har svært ved at kontrollere den adfærd. Og hvorfor det er så svært at stoppe, er fordi du arbejder mod dig selv, den ene del vil gerne holde op, og den anden del af dig ønsker at fortsætte....Årsagerne til dette kan være mange, det kan være en oplevelse som du har haft som ligger helt tilbage i barndommen, som du ikke kan huske......men det kan din underbevidsthed.......


SVANEKE KUREN / Vægttab - ny figur med et nyt mindset.....

HOLDSTART : d. 4 / 8 -2020 kl. 19.00 - 21.00.....


SVANEKE KUREN indeholder : 1 x stor individuel hypnose/ hypnoterapi session varighed 1 1/2 - 2 timer + 1 x afsluttende individuel session hypnose / hypnoterapi 30 min - 60 min. kr. 850,-


Imellem disse 2 sessioner er der blandt andet 12 ugentlige gruppe hypnoser / opfølgning af mål, vejning varighed pr. gang 2 - 3 timer til kr. 125,- pr. gang....


Der startes hele tiden nye hold op, så hvis dette holdstart / dato ikke passer er der hele tiden andre hold at springe på.


( Den 1 individuel hypnose / hypnoterapi session / samtale startes 1 - 2 uger før holdstart )......


SVANEKE KUREN - Vægttab, ny figur med et nyt mindset.......


BOOK dig på holdet : kontakt@svanekehypnose.dk

 ********************************************************************************

**ARTIKEL FRA BORNHOLM.NU**

HYPNOSE KAN HJÆLPE TIL VÆGTTAB

- En ny slankekur igen, det magter jeg simpelthen ikke! Sådan har jeg flere klienter, der siger, fordi de allerede har været på alverdens forskellige kurer og som så er endt med et negativt resultat. Det forstår jeg så helt udmærket, siger indehaver af Svaneke Hypnose Pernille Skjoldby.
- Det er jo absolut ikke sjovt at blive ved med at opleve disse fejlslagne slankekurer, for så får man jo bare hele tiden bekræftet, at det er umuligt og ikke kan lade sig gøre. Det gør ondt både på krop og sjæl, siger Pernille Skjoldby.


Overforbrug


En af forklaringerne på hvorfor det er så svært at holde den slanke linje efter en endt slankekur er ifølge Pernille Skjoldby ofte, at der er en årsag til et overforbrug af for eksempel mad, slik og søde sager.


- Man kan godt holde fokus på en kur og følge den til punkt og prikke i det tidsrum den måske kører, men bagefter, når du er på “egen” hånd, mister du koncentrationen og du havner lige så stille tilbage i din gamle adfærd.


Det handler om et nyt mindset, så du kan opnå vægttab med hjernen, så du kan ændre dine tidligere fastlåste tanker og følelser, overbevisninger som har alt at gøre med dit overforbrug, forklarer Pernille Skjoldby.


Holdfællesskab forpligter
Hypnotisøren starter hold på 4 - 12 personer, som igennem et forløb på tre-fire måneder med individuel hypnose og hypnoterapi samt fælles hypnose får brudt de dårlige vaner og fastlåste cirkler, som i lang tid har fået lov til at bestemme.

- Individuelle sessioner med hypnose for at opnå vægttab er som sådan ikke noget nyt. Det har jeg arbejdet med det sidste års tid, men det nye er at opnå de samme gode resultater med et helt hold.

Der sker en lidt anderledes motiverende dynamik, når man er en del af et fællesskab. Det er med til at holde pickuppen i det nye spor, i de nye vaner, siger Pernille Skjoldby fra Svaneke Hypnose.

 

Svaneke Kuren - mental kiropraktik

Udover de påvirkninger som mad / slik / søde sager præger både vores fysiske og mentale tilstand på godt og ondt, og evt.manglende motion, så bliver vi også påvirket af vores fortid eller lader os påvirke af fortiden, de erfaringer vi har gjort os, de oplevelser vi har haft igennem arv og miljø.


Svaneke Kuren hjælper dig fri af fortidens byrder og præmisser. Du får et nyt mindset, så du bliver chefen og får kontrollen over hvilke ting du ønsker at indtage.
 


 


Svaneke Kuren - ny figur med et nyt mindset

Kuren bygger blandt andet på et indblik, en forståelse for hvorfor du har du har haft så svær en kamp, hvilke mekanismer og præmisser du har kæmpet imod... 
Svaneke Kuren - dit valg / din nye vej

Book dig på holdet, nyd fordelene ved fællesskabets dynamik og bliv mødt med empati, forståelse og respekt.

 Svaneke Kuren - ny figur med et nyt mindset

Denne kur kræver ikke et 10 turs klippekort til fitness centret, kræver ikke en ny pulverkur, kræver ikke at du skal tvinge dig selv på en evt.20 km lang cykeltur hver dag....

Svaneke kuren er en målrettet vej hvor motivationen, viljen og lysten til at skifte spor er i højsædet. Hvor du hjælpes på vej til at bruge dine egne "glemte / gemte" resurser til at nå de mål du ønsker at nå....

Undervisere på Svaneke Kuren

Diana Chowaniak Skriver

Privat Praktiserende NLP Coach, Mentor & Psykoterapeut.

www.ds-psykoterapi.dk

Pernille Wøhler Skjoldby

Privat Praktiserende 

Hypnotisør Hypnoterapeut

Kontakt


Svaneke Hypnose

Privat Praktiserende Hypnotisør/Hypnoterapeut

Pernille Wøhler Skjoldby

Søndergade 9

3740 Svaneke

email : kontakt@svanekehypnose.dk

Tlf.nr +45 61784903

Åbningstider


Mandag - Fredag kl. 9.00 - 16.00

Telefontid:

Book din tid mellem kl. 8.00 - 9.00 

Eller send blot en email: kontakt@svanekehypnose.dk


Hypnose og Hypnoterapi på Bornholm

Copyright © All Rights Reserved