Feed back / Anbefalinger fra klienter

Feed back / Anbefalinger fra klienter

Tusind tak for alle Jeres søde ord, hvis du også ønsker at videregive en anbefaling, din oplevelse kan du blot sende en email til kontakt@svanekehypnose.dk så kan jeg dele den her på siden.

Kh Pernille / Svaneke Hypnose

Bente Jensen / 23 maj. 2019

"Fordi Pernille er så absolut et unikum. Hun vil det her så meget, så derfor bliver det en win win seance for begge parter. Kan i den grad anbefales. Hun er et besøg værd".

Vibeke Schou / 16. juli 2019

"Pernille er en person som ønsker at hjælpe alle hun møder til at trives bedst muligt. Hun er et givende dybt menneske med ærlighed som sit mellemnavn. Hun brænder for hypnosens muligheder".

Anne Mette Qvist / 9. februar 2020

"Takket være Pernilles hypnoterapi er jeg efter rigtig mange rygestopforsøg endelig fri. Det vil sig 100% fri af både rygning og erstatning i form af nikotin-sugetabletter.

3 1/2 måned uden nikotin og fuldkommen befriet for længsel efter så meget som bare et lille bitte sug.

Det er SÅ dejligt at være fri!"

Dorthe Vang Rask  / 5. august 2020:

"Giver mine bedste anbefalinger, tak for hjælpen til at få ryddet op i mine tanker, så jeg nu ka spise med fornuft og ikke for at dulme mig selv og mine tanker med mad.  Det har været en virkelig god oplevelse for mig og jeg vil helt klart anbefale andre at få hypnose hos Pernille".

Kære Pernille / Svaneke Hypnose / 8.november 2020

Som aftalt melder jeg nu tilbage med hvordan jeg har det og hvordan det går.

Jeg er nødt til at sige at jeg er blown away over hele dette her forløb. Jeg har absolut overhovedet ikke lyst til at ryge igen, på trods af at jeg røg mellem 20 - 30 cigaretter hver dag…..

Det er helt vildt det her, jeg er så glad for at sluppet fri af min afhængighed og den “bagage” der var årsag til mit behov for rygning….

Tusind tak for hjælpen.

Kærlig hilsen

Christina

Hej Pernille / 1.december 2020

"Ville bare sige tusind tak for din hjælp til mit rygestop. Har nu været røgfri i 9 dage, og har det rigtigt godt".

Venlig hilsen Jens