Angst / Traume / PTSD / OCD

Angst / Traume / PTSD / OCD 

Angst

Angst (den -rationelle) er en naturlig del af vores liv som bruges både bevidst og ubevidst til at navigere udenom de fare der måtte befinde sig på vores vej igennem livet....Men når den irrationelle angst overtager kan dette betyde at den begrænser og hindre os i at være det menneske som vi i virkeligheden er....Og det skal den jo selvfølgelig ikke have lov til. 


*Når den rationelle angst fortæller os at det er en god ide at hoppe ind i sikkerhed på fortorvet fra vejen når der kommer en bil så bruges denne rationelle angst konstruktivt og positivt.


*Men når den irrationelle angst bliver ved med at fortælle dig at du stadig skal være bange for bilerne på vejen på trods af at du står sikkert på fortorvet, så er dette ikke længere en angst der kan bruges kontruktivt, for det er der jo ingen grund til. Brandalarmen skal jo heller ikke forsat blive ved med at råbe brand, når branden er blevet slukket.

Traume 

Er en angst tilstand der opstår når vi får et chok, når vi møder noget som fuldstændig slår benene væk under vores verden...Det behøver faktisk ikke være særlig dramatisk det du har oplevet, men hvis dit system har opfattet det voldsomt, så er det præcis det som du oplever..

Vi mennesker kan nogle gange have svært ved slippe et chok og ryste det af os, og vi kan således riskere at dette uforløste traume sætte sig fast som PTSD / (et uforløst traume)...


PTSD - posttraumatisk stress

Er et uforløst traume som fastholder en person i en konstant ubalance / stress tilstand......Ofte vil man opleve de samme billeder / flash back, køre igen og igen i en ond cirkel......


OCD / angst - er en forkortelse for obsessive-compulsive disorder, på dansk kaldet obsessiv-kompulsiv tilstand. En tilstand med en tilbagevendende tvangstanker / tvangshandlinger.

Hvis vi trækker de fine ord som beskriver denne tilstand fra, så beskiver dette jo blot en angst / en ubalance som selvfølgelig heller ikke skal have lov til at ødelægge og invalidere dit liv.


Med hypnosens værktøjer dykker vi ned og undersøger hvorfor du bliver fastholdt i denne tilstand af uforløst angst, således du har mulighed for at slippe fri af dette....

Book online din aftale HER

eller på kontakt@svanekehypnose.dk / tlf.nr 61 78 49 03