Priser


N.B.S - New Behavior Setting

Hypnose / Hypnoterapi forløb


Typisk er 1. session den længste session, da det er her problemets karakter afdækkes under forsamtalen/interview. De efterfølgende sessioner forløber ofte hurtigere. Normalt skal man regne med 1-3 behandlinger, afhængig af problemets omfang.


  • 1. session startes med en forsamtale/interview
  • Klienten ligges i hypnose
  • Hypnoterapi i hypnose
  • Vækning / opvågning
  • Eftersamtale

Selv om du har haft en problemstilling i mange år, og du har øvet dig i den og blevet rigtig god til

den adfærd, så kan den sagtens aflæres.

Det eneste det kræves af dig er blot din motivation, vilje og lysten til at gennemgå en forandring og udvikling.

Hypnose og Hypnoterapi handler ikke om at tro, altså at tro på det, din forandring og udvikling sker helt automatisk, hvis du blot koncentrer dig om den. Men forandring kan ikke ske hvis man kun halvhjertet går med. Man kan f.eks. ikke holde op med at overspise eller ryge hvis man dybest set ikke ønsker at lade være.

På samme måde kan man heller ikke hypnotiseres hvis man af en eller anden årsag ikke har lyst. Der kan altså kun ske en forandring hvis hele mennesket er med.*Priser / behandlingsformer :

vælg imellem disse 2 behandlingsformer
* Hypnoterapi + Hypnose varighed op til 90 min. pr. session til kr. 1500,-/ her afdækkes den underlæggende årsag til dit problem og behandles både med hypnoterapi + hypnose* Ren hypnose 30 min. pr. session Kr. 700,-/ bruges direkte på problemstillingen uden Hypnoterapi...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Rygestop kan behandles på 2 måder.


1.Rygestop behandlingen består af 2 sessioner varighed 

 30 min. pr. session ( Ren Hypnose ) til ialt kr. 850,-  


eller vælg : 


2. Rygestop behandlingen består af 2 sessioner både med Hypnoterapi + Hypnose varighed op til  90 min. pr. session til kr. 1695,-

--------------------------------------------------


*Slip Stressen behandlingen består af 3 sessioner varighed op til 90 min pr. session. Oftest er 1. session den længeste. til en samlet pris kr. 1995,- ( heri indgår både Hypnoterapi + Hypnose )

-------------------------------------------------


*Svaneke Kurens behandling / pakke består af 3 sessioner varighed op til 90 min. pr. session til en samlet pris på kr. 1995,- ( heri indgår både Hypnoterapi + Hypnose )

--------------------------------------------------


*Svaneke Shin Hypnose Bornholm tilbyder dig Mental træning der skræddersyes præcis til dig, som støtte og hjælp til de mål du ønsker - eks. ( mental træning i en sportsgren : forbedring af dine præstationer. )

Sessioner er en til en med en varighed mellem 30 min. - 60 min. til kr. 700,-

--------------------------------------------------


*Book Selvhypnose workshop 2 - 3 timer / Pris pr. person kr. 350,-

Ved denne workshop får du mulighed for at prøve hypnose af ved en fælles hypnose...samt indblik, viden og værktøj til fortsætte hjemme.

Derudover bliver der også sat lidt tid af til lidt sjov og spas ( Hypnoseshow ) for dem der har lyst at medvirke :)

Saml venner / fam / kollegaer til et hold på 8 - 10 personer og så finder vi en dato hvor det passer.

--------------------------------------------------


*Lydfil : Tilpasses præcis til dig, eller vælg lydfilen Styrk din selvtillid + selvværd pris :  kr. 225,- som du beholder og kan lytte til igen og igen.

--------------------------------------------------
Der betales kontant ved hvert besøg.

Husk : 

"I et trygt og sikkert miljø, finder vi sammen en sikker vej, hvor du kan kommer videre med dit liv, blot husk at det eneste der kræves af dig er din motivation, vilje og lysten til at gennemføre din forandring og udvikling."

"Al terapi handler om samarbejde. Hvis du er indstillet på forandring og på at samarbejde med mig, kan vi sammen opnå fantastiske resultater…., Men jeg kan ikke give garanti på behandlingen, og derfor heller ikke refundere såfremt du ikke oplever for forandring".