Direct Navigation by Mads Aggerholm

I klinikken bruger jeg også DN - Direct Navigation - udviklet af Mads Aggerholm - en hurtig og effektiv metode til at omgå det rationelle sind.

Svaneke Hypnose er nu blevet en del af den landsdækkende Shin Hypnose og ændre derfor navnet til Svaneke Shin Hypnose Bornholm. Samme indehaver, samme klinik blot med et nyt navn.

Tryk på billedet og hør Mads berette om filosofien bag hypnosen

Mads Aggerholm har igennem sine mange års erfaring både som hypnotisør, show hypnotisør samt underviser, fået udviklet DN Direct Navigation, en hurtig og effektiv metode til at omgå det rationelle sind. DN sigter direkte på problematikken, og klienten behøver derfor ikke at skulle bruge energi og kræfter på at berette hele sin livshistorie. Dette er ikke nødvendigt, fordi der sigtes direkte på følelsen. Som navnet antyder "Direct"- det betyder, at der arbejdes direkte med det der er problemet, uanset om den faktiske betegnelse eller bagved-liggende problemstilling kendes. Derefter er det "Navigation" - hvilket betyder at der gives plads til at navigere og ændre kurs for problemet, også selvom der ikke vides hvad det er...Med DN kan irrationelle følelser som angst, sorg og ensomhed fjernes. Det er de følelser der skaber flest problemer..

Direct Navigation er et fantastisk effektiv værktøj og en ny metode til at få deaktiveret / fjerne fokus / slette en følelse - overbevisning.